Home » Columns » Om (in) de toekomst te zien…..

Om (in) de toekomst te zien…..

Masker, Zwart, Leeg, Anonieme, Mysterieuze, Maskerade

… moet je in het verleden bladeren. De tijd van toen is verantwoordelijk voor de situatie van nu. De economisch machtigen zijn altijd en eeuwig achter de schermen verantwoordelijk voor de ellende die de wereld teistert en teisteren zal, of het economische oorlogen, militair gevoerde vernietigingsoorlogen of nieuwe vormen van oorlogen zijn. Het voordeel zal uiteindelijk altijd in hun voordeel beslecht worden.

Wat niet weet, deert niet, maar wat komend is zal u deren. In de avond van 22 november 1910 verzamelde zich een illuster gezelschap op een eiland dat gezamenlijk meer dan een eenvierde van de economische wereldmacht onder haar beheer gebracht had. Tot hen, die van de partij waren, behoorden Paul M. Warburg, lid der firma Kuhn, Loeb and Company; Henry P. Davidson van J.P. Morgan and Company; Frank A. Vanderlip, president der Nationale City Bank; Dr. Piatt Andrew, speciale assistent der Senate Monetary Commission en Benjamin Strong, vice president der Bankiers Trust Company (Morgan).

De langdurige conferentie op Jekyll Island kan het best omschreven worden als een conspiratie-act. De reis naar het eiland door de financieel machtigen werd in het grootste geheim ondernomen in een speciale trein en de reizigers verscholen zich allen onder aangenomen namen, zodat men hun identiteit niet zou kunnen vaststellen. Wat deze lieden te maken hebben en wat hun bijeenkomst er aan toe bijgedragen heeft dat de in 1914 aangezette mensenslachting kon plaatsvinden?

Miljoenen mensenlevens zijn vernietigd!Doe uw huiswerk!Die machtige kliek van economische vorsten is nooit afgetreden, hun wil geschiedt, hun macht is enkel groter geworden en zijn nu op het toppunt van hun macht! Om te zien wat ons voorland zal worden is het van hoogste belang NU buiten uw eigen beperkende politieke kaders te kijken.