Home » Columns » Leugen Kreuners..

Leugen Kreuners..

Misschien is het wel teveel eer voor het enorme liegleger dat vandaag de dag hun verbale vuiligheid geestvernietigend over de massa heen spuugt. Het merendeel heeft niet eens het besef van wat ze al dan niet op toon digitaal en mediaal gedachtenloos na-keffen. Het doet me denken aan het enorme leger Propaganda Blaffers waarvan de USA gebruik gemaakt heeft om haar onwillige burgers in 1917 met succes de superprofijt opleverende Europese oorlog in te trekken die anders voor de bankiers DAAR wel eens verliesgevend zou kunnen eindigen. Militair gezien was de strijd voor de geallieerden toen-en-op-dat-moment al meer dan verloren, Duitsland leek aan het langste eind te trekken.

De Europese knip was leeg, de oorlogslust al lang verdampt en het aantal nog te slachten Europeanen was danig krimpende. Aan leugens echter geen gebrek, ook niet aan mensenruggen waarop de miljarden zware oorlogs-schulden te leggen waren en dat tot in oneindige generaties lang. Vergif prekende talking-heads, geil kreunende verleidings-teven, voor-zeggers, nieuws-lezers, na-praters, een meervoudig en duizendkoppig monster van Chazans deed haar misleidende naam eer aan. Als geraffineerde Sjeliach Tsibbers – oftewel afgezanten van de overheersende economische elite’s – spuwden zij vol overgave de haat opwekkend rond.

De Liegleugens gingen erin als gods woord in een ouderling, de Saitan had zijn zaakjes kokend heet gesmeed. Duitsland en al het daar levende-en-aan-haar-gelieerde menselijke ongedierte moest dood, Europa moest gered en bevrijd worden van het wurgende economische monster dat het heersende wereldschuim in haar graaizucht serieus belemmerde. Hardnekkige lieden, die centrale Europeanen, nauwelijks te vernietigen, ondanks verwoede pogingen daartoe in 1864, 1866 en 1870 en ook de in 1914 weer opgestookte vernietiging leek als een nachtkaars uit te gaan.

Ze hadden hun huiswerk toch aardig gedaan en het Tsarenrijk over de streep gehaald om ruim 1.200.000 menswezens in te zetten bij de start. Geld noch moeite werd gespaard om het Slavische mensenvlees op tijd naar het westen te krijgen door spoorlijnen daar naartoe aan te leggen en Frankrijk zou als actieve partner 800.000 vechtmannetjes leveren. De Economische elite zou op haar beurt aan de kant garant staan voor de op te strijken winsten en de enorme schulden eerlijk verdelen over de schouders van hen die overbleven. Het is net als schaken, af en toe loopt het spel anders dan gedacht, gehoopt of gepland, maar is er altijd weer de mogelijkheid voor een revanche.

Met leugens hou je de massa strak en mak, bouwt onderhand stug door aan de volgende ronde, liegt alle tegengeluid de grond in, maakt ze stilzwijgend en monddood. Je trekt als vanouds het economische sanctiewapen uit de kast en wijst de slachtoffers aan als daders – en anders om – zoals op 24 maart 1933 een regelrechte voorloper van het Clausiaanse WEF in de Daily Express de aftrap aankondigde. In ’39 brak het spektakel uiteindelijk los om in ’45 als een veenbrand vernietigend ondergronds verder te smeulen. Ver voor 2000 kropende de draken weer uit hun schulp, het economische spook werd weer actief en het donderde weer opnieuw in het Oosten. De aarde beeft weer van tot in stukken geschoten glibberige massa’s mensenvlees.

Domme Duitse Dozen als Bierbock met nul kennis en herseninhoud van een garnaal worden aan het roer gezet om de buitenlandse politiek te vervormen en samen met een Havermoutbeck de industrie de nek om te draaien en te onthoofden. Sociopaten en Psychopaten vernietigen NU in megaformaat niet alleen het woongebied der Duitsers, maar breken heel West-Europa tot aan de hoeven economisch en industrieel af. Leren van het verleden zegt.. direct terugtrekken uit dit oorlogspel, direct de banden met de grote oosterburen herstellen, vrede terug naar huis brengen, alle ontheemde mensen weer heim-ins-eigene-reich en oppakken EN van het toneel verwijderen van ALLE verantwoordelijke Leugen Kreuners!