Home » Columns » Meten is Weten..

Meten is Weten..

DAT was ook wat de International Business Machines Corporation (IBM) in de jaren ’30 van de vorige eeuw gedacht moet hebben. De door hen ontwikkelde identificatie- en catalogiseringsprogramma’s werden na WOI in het verslagen Duitse Rijk ingezet om de bevolkingadministraties te moderniseren en bij te houden. Een handig hulpmiddel om te kijken wie en hoeveel van die vermaledijde rotmoffen het slachtveld van 14-18 hadden overleefd.

Samen met haar dochteronderneming Dehomag knutselden de fonkelfris aangetreden heren van de Nieuwe Orde er in de dertiger jaren een goed geolied hulpmiddel van dat met gemak tot zes miljoen kon tellen. In de jaren veertig begon daarna het aftellen van boven naar beneden.

De publicist Edwin Black stelt dat het zonder de hulp van IBM niet DAT doorslaande succes geweest had kunnen zijn zoals natijd ingeboekt geworden is. Joodse volksverhuizers die voor fanatieke Siegheilers op de vlucht sloegen en in de Lage Landen bij de Zee terecht kwamen konden de doodsdans niet ontlopen.

Bij geloofsgenoten en welwillende Klompeniers van allerlei pluimage schuilend onderdak, op zolderkamers, kelders en in achterhuizen. Het was geen vette bijverdienste, mocht eerder wel wat kosten, zowel voor gastheer & gastvrouw alsook de gasten zelf betaalden fluks en veel.

Het was dat Kaaskoppenland niet achterbleef in de vaart der volkeren, die IBM-den ook hier frank & fier. Zo kwamen de Vluchtelaars uiteindeljk maar toch pin-point-precies in het systeem terecht. Van hen werd – net als bij de Oosterburen – alles nauwkeurig bijgehouden, voornaam, tussenvoegsel, achternaam, leeftijd en adres.

Erg handig natuurlijk zodat ze naar wens en op verzoek individueel, rechtstreeks en in persoon uitgenodigd konden worden. In de regel niet om een uitreisvisa af te halen maar een enkeltje NS naar het Oosten. Je zou denken dat tijden veranderen, maar niets is wat het schijnt.

Neem nu volksverhuizers uit de Oekraïne die zich begin 2022 in het Verenigd Koninkrijk in veiligheid gebracht dachten te hebben. Weg van de blauw-gele grenzen overrollende- en binnendringende Russen, op de vlucht voor de Groot Russische Wereld Rijk nastrevende Ost-Fuhrer. Welwillende Engelsozen boden hen in het kader van de “Homes for Ukraine”-regeling een thuis aan en ontvingen daarvoor £ 350 per maand. Veilig achter de White Cliffs of Dover..

En zo ineens komt daar op 30 januari 2023 die brief, gericht aan alle goedwillende gastheren & gastvrouwen, afkomstig van The Secretary of State for Levelling Up, Housing and Communities. In opdracht van staatssecretaris Michael Gove en op verzoek van de regering van Ukraine.

De gastheren & dames moeten ALLE persoonlijke informatie verstrekken van Oekraïense mannen van 18 jaar en ouder, zoals voornaam, tussenvoegsel, achternaam, leeftijd en de huidige verblijfplaats, en worden ze VERPLICHT hen op te dragen zich te melden op de Oekraïense Ambassade in het Verenigde Koninkrijk om hun persoonlijke gegevens individueel te Specificeren.

Gelukkig zijn de tijden niet gelijk aan de Tijd-van-Toen.. ZIJ zijn NIET net als toentertijd gevlucht voor het ongedierte van Toen. Alle Europese overheden en gevestigde politieke partijen bezweren op erewoord, oprecht, met klem en onder ede dat daarvan GEEN sprake is.. gelukkig maar, het zou anders wat zijn, brrrr.. Nazi’s im Osten, stel je toch eens voor!

En toch..?

Ik heb fanatieke en zeer gewaardeerde kundige Communistische vrienden in mijn roedel die daar toch heel anders over denken, ik heb evenzo uitgesproken en weldenkende Socialistische vrienden in dezelfde mij omringende roedel die het daarmee volledig eens zijn. Voor hen is het overduidelijk, wat DAAR in Oekraïne aan de macht zit is vergiftigd door een uiterst gevaarlijk en dodelijk virus.

Tenslotte laten mijn zeer gewaardeerde vrienden uit de ‘Rechtse Scene’ – en dat zijn zeker niet de minsten! Ontwikkelde en in de geschiedenis zeer geschoolde mannen en vrouwen en fijne kameraden – weten dat er geen twijfel over kan bestaan wat voor tuig daar in Kiev rond-stampt.

NEE… ZIJ weten wel beter, ZIJ kennen de geschiedenis, bestuderen ze ook nauwgezet. ZIJ laten zich niet meeslepen met dit smerige en dodelijke virus, aan hun lijf, dat van hun familie, hun kinderen – GEEN polonaise, juist ook voor hen telt Meten is Weten ..