Home » Columns » Like a Virus

Like a Virus

Het NaZiVirus is een levenloos en tegelijkertijd dodelijk organisme dat zich enkel kan voortplanten in de geest van een levende gastheer.

Het emotionele circuit wordt ernstig geïnfecteerd en de controle gaandeweg overgenomen, terwijl de ratio, rede en het verstand wordt uitgeschakeld. Een giftig en uiterst bewustzijn vernauwend en geestverdwazend mechanisme dat volledig misplaatst een Duitse connotatie aangemeten gekregen heeft.

Gelijk de Spaanse Griep niets met Spanje van doen heeft, een verdieping nooit een etage bedoelt, een versnelling niet gelijk staat aan vertraging, hoogtevrees ongelijk is aan diepteangst, ontdooien niet het tegenovergestelde is van invriezen, zo heeft het menselijkheid vernietigende NaZivirus geen Duits DNA. Het NaZivirus is een Spirit & Mind vernietigend organisme dat zich Na het einde van de Tweede Mensenslachting van 1939-1945 met succes over de wereldzeeën heeft uitgezaaid, inclusief de bijbehorende misdadigers, wreedheden, wapen-technologieën en systemen.

Het vergt een DENK-omslag van ongekende orde om op de aangeleerde route van Leugica terug te keren naar de natuurlijke orde der Logica en te komen tot een staat van ik-zie-ik-zie-wat-ik-niet-zag. Links is niet per definitie sociaal zoals groen niet per definitie gezond is. De Natuurlijke Wereld Ordening waarvan wij allen – van kleinste tot grootse element – deel uitmaken is op onvoorstelbare schaal en grootte overgenomen door een alles overheersende, mens en maatschap verachtende, natuurlijke orde vernietigende, Economische Wereld Federatie in haar eeuwige jacht naar macht over levensnoodzakelijke delfstoffen waarmee de aarde overvuld is en voor elk meer dan voldoende beschikbaar kan stellen.

Het is niet aan de politiek of religieus correcte clusters, net zo min aan de economische grootmachten om de natuur de wet voor te schrijven, te beschikken over dood of leven, is zelfs totaal onmogelijk, nog geen graankorrel zal groeien op politiek links- of rechts commando, religieuze wens of opdracht van welke oligarch dan ook, wat de wereld NU beleeft (en hopelijk overleeft) is een aanval van een sinds 1945 gemuteerd NaZivirus dat de wereldvrede ernstig in gevaar brengt! ..nee, geen duim omhoog, geen Like a Virus