Home » Goud veur elkoar » Zonnebloem & Pompoen competitie

Zonnebloem & Pompoen competitie

Wie heeft op 31 augustus de langste, de grootste en de zwaarste?

De zomerzon laat zich halverwege april 2019 al lekker zien en links en rechts schieten het gewas de grond uit. Ook de Zonnebloemen en Pompoenen steken binnenkort hun kopjes weer omhoog. Misschien dat wij als buurtgenoten een kleine maar leuke competitie op kunnen zetten?

Met ‘Buurt’ bedoelen we niet alleen buurtbewoners uit de Lijster-, Reiger-, Merelstraat en Parklaan maar ALLE buurtbewoners van de Vogelbuurt in Scheemda, gerekend van het kanaal tot aan de Kolkenweg, rechts van de Stationsstraat. (Woont u niet in deze buurt maar er naast? Geen probleem, natuurlijk kunt u ook meedoen, hoe meer zielen hoe meer vreugd!)

Simpele Spelregels

Er zijn 4 categorieën: 2 voor zonnebloemen en 2 voor pompoenen.

Hoogte Zonnebloem = 1

Omtrek Zonnebloem = 2

Omtrek Pompoen = 3

Gewicht Pompoen = 4

Wie op zaterdagochtend (gerekend vanaf 07.00 uur) op 31 augustus 2019 de winnaar is van elke categorie wint de inleg van de prijzenpot! Iedereen kan meedoen en hoe meer zonnebloemen en pompoenen, hoe meer kans. Soort, variant of kleur van de zonnebloem of pompoen maakt niet uit.

Wilt u meedoen dan kunt u zich tot 31 mei aanmelden bij:

Leander Boneschansker aan de Lijsterstraat 40 waar u ook uw inleg aan betaald, Leander beheert de prijzenpot.
Zonnebloempitten en Pompoenpitten (van de eetbare Hokkaido pompoen) kunt u – zolang de voorraad strekt – ophalen bij Bert van Vondel aan de Lijsterstraat 19.