Home » Columns » Bankier van de Dood!

Bankier van de Dood!

Over NEP-Nieuws, manipulatie en propaganda gesproken!
Op 8 maart 2018 ging de film Bankier van het Verzet draaien in de Nederlandse bioscopen. Mag ik voor de geïnteresseerde lezer(es) drie korte stukjes voorleggen (a, b en c)


a) het is 13 september 1944 (!!) als de laatste trein vanuit Westerbork naar Auschwitz vertrekt. Aan boord zijn 1019 mensen, onder wie Anne Frank en haar familie. Het voert ook 77 ontdekte ondergedoken kinderen weg naar Bergen Belsen. Er worden 107.000 mensen met 93 treinen vanuit kamp Westerbork gedeporteerd.

b) De Nederlandse bankier Wally van Hall kreeg de opdracht om een financieringsplan op te zetten om de treinstakende NS-ers in staat te stellen hun werk neer te leggen. Op 2 augustus 1944 (!!) maakte het ministerie voor Algemeene Oorlogvoering van het Koninkrijk in Arling House te Londen de eerste 10 miljoen guldens over, even later gevolgd door nog eens een sponsorbedrag van 20 miljoen guldens. Totaal slaagde Van Hall erin een aardig fonds op te zetten met zo’n 106 miljoen gulden in kas (ca. 48 miljoen €uro). Het aantal Nederlandse Hongerwinterdoden moet op minimaal 125.000 slachtoffers gesteld worden. (Mr. Pierre Mounier, één van de goedgeïnformeerde Franse aanklagers in het Neurenberg proces, februari 1946)

c) Na een oproep van Radio Oranje op 17 september 1944, met codebericht: “De kinderen van Versteeg moeten onder de wol”, legden 30.000 personeelsleden van de NS het werk neer. – Nadat de laatste trein uit Westerbork vertrokken was begon de verhongering van Nederlanders. Mijn familie heeft daar haar aandeel in gehad, mijn op 27 november 1944 geboren zusje Sophia heeft alle oorlogsellende niet overleefd en kwam om.

ALLE oorlogen zijn het resultaat van misleiding en bedrog en een misdaad tegen de menselijkheid! De leugen regeert…, laat u niet mis-leiden, stel ratio altijd boven emo.