Home » Columns » Professor dr. Connie…

Professor dr. Connie…

Buiten haar eigen vakgebied(en) is ze onder het gros van de Lagelanders nagenoeg onbekend, Prof. Dr. Connie R. Jimenez.

Ze is Hoogleraar en schrijft geen columns in dag- en weekbladen, geen pulp- of horrorverhalen, heeft ook geen journalistieke vooropleiding en theaterwetenschap is aan haar niet besteed. Ze heeft nooit een letter uit haar pen geklodderd voor LINDA, Viva, Marie Claire, TopSanté, of Ouders van Nu en niet in VT-wonen of in de Playboy, niks van dat alles.

Dr. Connie heeft andere kwaliteiten en specialiteiten zo is zij oprichter en hoofd van het Onco Proteomics Laboratory sinds 2006 en hoogleraar Translational OncoProteomics aan de afdeling Medische Oncologie van het VU Medisch Centrum in Amsterdam. Daarnaast is deze wetenschapper ook nog eens Professor Neuroscience – Neurodegeneration, Professor Imaging and biomarkers en Professor Cancer biology and immunology en dat allemaal aan de Vumc.

Wat zij te vertellen heeft en dat op 3 november 2021 ook in Rotterdam liet weten stuit veel goedwillende en goedgelovige Polderlanders finaal tegen de borst. Haar weten, kennis, kunde en oordeelkundige visie strookt niet met de politiek correcte mantra van de de Snuifkliek in Den Haag. Het Rijksministerie van Propaganda moet officieel nog bekrachtigd worden maar dat doet niets af aan de effectiviteit van de Angstporno die nu constant mediaal wordt rondgetoetert.

Dr. Connie heeft gerede twijfel over de veiligheid van de op DNA en RNA gebaseerde coronavaccins, en zij staat daarin niet alleen, met haar delen vele andere kundige medische wetenschappers deze menig. Zij wil het goedje in elk geval niet in haar aders gespoten hebben. “Gevaccineerden kunnen nog steeds besmet raken en de ziekte doorgeven. Groepsimmuniteit met deze vaccins is niet mogelijk en het coronapaspoort is slechts een schijnveiligheid. Strikt genomen is het QR-paspoort het begin van een social-credit controlesysteem, dat niet thuis hoort in een democratie. Ik doe niet mee aan de QR-code samenleving en kan gewoon niet meedoen aan een systeem dat leidt tot vaccinatiedwang en discriminatie”.

Hartchirurg, Prof. Dr. Jan Grandjean, Hoogleraar aan de Universiteit in Twente, internationaal bekend om zijn operaties op een kloppend hart had in 2020 grote kritiek geuit op het beleid van de Snuivende kliek in Den Haag. Grandjean – die in 2021 afzwaaide en met pensioen ging – ging nog een stapje verder dan Dr. Connie, hij noemt de overheidsaanpak niet anders dan geregisseerde mindcontrol. Tot zover twee medisch specialisten die niet breeduit in de landelijke media uitgestraald en gedeeld worden, niet in de LINDA, Viva, Marie Claire, TopSanté, of Ouders van Nu, niet in VT-wonen, de Playboy of het AD.

Dat… is weggelegd voor de populaire Lagelandse Thrillertruus en columniste Saskia Noort, die krabbelt op 6 november 2021 als DES-kundige met gladde pen in het AD dat de Goegemeente “zoveel mogelijk thuis moet gaan werken, een mondkapje dragen en vooral moet laten vaccineren. Twee prikjes en je bent van zo veel gezeik af.”

Ze heeft een hele kudde lezers en ook haar schrijfsels worden grif geconsumeerd, en toegegeven ze heeft een vaardige pen. Ze doet me een beetje denken aan kundige kletsers uit het verleden, bijvoorbeeld Tokyo Rose, Max Blokzijl maar meer nog aan Cynthia Asquith. Net als Noort was zij een begiftigde Thrillertruus en columniste.

Cynthia schreef horrorverhalen op uit eerste hand en putte als schoondochter van de toenmalige Engelse premier Asquith direct uit vers bloedende bron. Dood en verdoemenis als entertainment en literatuur, gruwelstories, voorgeleefd en beleefd door miljoenen mannen die vernietigt werden in de moordende maalstroom van de Eerste Wereldoorlog.

Zij tekende op 16 juni 1915 bijvoorbeeld de smerige zeepleugen op in haar dagboek, een propagandaverhaal dat later die oorlog en in de opvolgende tweede helft breeduit gemeten werd, het verhaal van de mensenzeep die niet alleen doodsangst maar vooral ook de haat deed oplaaien, haat tegen de anderen met dood en vernietiging als belangrijk en bewust gewenst gevolg.

Het zal u natuurlijk allemaal worst zijn, elk heeft zo zijn eigen gelijk, waar bemoei ik me eigenlijk mee? Elk weet zeker dat hij met zijn keuze goed zit en verkeren we ondertussen in een steeds verder verknipte en verder ontregelde samenleving, en ‘dat allemaal door de schuld van die ander’.

Ik hou mij al 3 x 18 jaar bezig met oorlogen, hoe ze ontstaan, de leugens en de vele waarheden, onvoorstelbaar zoveel ik heb gevonden. De leugen regeert, dat is zeker en het zijn vooral de overheden die liegen als een ooggetuige, misleiders in optimaforma zoals de Snuivende Haagse Kliek.

Mijn advies – ook al wilt u die niet horen of lezen – maar u mag er (nog) steeds mee doen wat u wilt, die vrijheid heeft u nog – Buckle Up, zet u schrap, er staat iets groots te gebeuren! Voor mij geen raad of advies van een Thrillertruus en columniste, mijn koers en keuze bepaal ik – overigens als mens met een bewezen goed werkend immuunsysteem – op basis van kundige en moedige mensen zoals Prof. Dr. Jan en Professor dr. Connie…